back to top
whatsapp logo

SEO

lorem

ipsum

>

Sunny Cords

client

Sunny Cords is het Nederlands-Australische bedrijf dat met hun modieuze zonnebrillenkoorden ervoor zorgt dat niemand meer een zonnebril hoeft kwijt te raken. De Sunny Cords worden inmiddels wereldwijd verkocht en zijn niet meer weg te denken in de garderobe van iedere fashionista.

Sunny Cords

project

Sunny Cords was een van onze eerste klanten en inmiddels al jaren bij ons. We begonnen klein met online ads voor de mensen op Bondi Beach, Sydney. Samen met oprichtster Florine leerden we de doelgroep, door genoeg testen te draaien, stap voor stap beter kennen. Wat bleek: Sunny Cords liefhebbers zitten niet alleen in Sydney. Inmiddels adverteert en verkoopt Sunny Cords wereldwijd! Waar het allemaal begon op Facebook adverteren we nu ook op Pinterest en Google. En hadden we al verteld dat we een killer video hebben gemaakt?

expertises

leuke linkjes:

website instagram

NVM

client

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen U.A. NVM, kortweg NVM, is een belangenorganisatie voor ruim 4.300 aangesloten makelaars en taxateurs.

NVM

project

Wij ondersteunen, verbeteren, optimaliseren en monitoren de website van de NVM voor zoekmachines. We doen daarbij gerichte onderzoeken naar zoekwoorden, geven aan waar wij verbeteringen zien en schrijven de SEO-blogs die gericht zijn om te converteren!

expertises

leuke linkjes:

website

Omelette du fromage

flying banana