back to top
whatsapp logo

Shopify

lorem

ipsum

>

Sunny Cords

client

Sunny Cords is het Nederlands-Australische bedrijf dat met hun modieuze zonnebrillenkoorden ervoor zorgt dat niemand meer een zonnebril hoeft kwijt te raken. De Sunny Cords worden inmiddels wereldwijd verkocht en zijn niet meer weg te denken in de garderobe van iedere fashionista.

Sunny Cords

project

Sunny Cords was een van onze eerste klanten en inmiddels al jaren bij ons. We begonnen klein met online ads voor de mensen op Bondi Beach, Sydney. Samen met oprichtster Florine leerden we de doelgroep, door genoeg testen te draaien, stap voor stap beter kennen. Wat bleek: Sunny Cords liefhebbers zitten niet alleen in Sydney. Inmiddels adverteert en verkoopt Sunny Cords wereldwijd! Waar het allemaal begon op Facebook adverteren we nu ook op Pinterest en Google. En hadden we al verteld dat we een killer video hebben gemaakt?

expertises

leuke linkjes:

website instagram

Friends of the Fastlane

client

Always stay in the wind. Find freedom in having nowhere to be. Live life in the Fast Lane… and when you do become old you’ll have endless captivating stories to be told. We keep hearts racing. Friends of the Fast Lane, Full speed at anything.

Shopify Shopify Shopify Shopify
Friends of the Fastlane

project

ODF is de vaste marketing partner voor de social media advertenties van het kledingmerk Friends of the Fast Lane. Samen met de heren hebben we de succesvolle lancering begeleid met social ads en ondersteunen we de Shopify webshop.

expertises

leuke linkjes:

video op youtube website instagram

Concrete

client

Concrete was al tijden onze favoriete exclusieve streetwear winkel. Van Yeezy’s tot Raf Simons, ze hebben het. Dus toen ze bij ons aanklopten, was sneakerfreak Max natuurlijk over the moon.

Shopify Shopify Shopify
Concrete

project

Samen met onze partner en webdeveloper Usecue hebben we de nieuwe custom Shopify webshop van Concrete ontwikkeld. Met editorials vertellen we het verhaal achter de bijzondere producten. Het minimalistische design komt van Rowan, designer uit Utrecht. Met meer dan 10.000 verschillende producten was de inrichting van deze Shopify gerust een uitdaging te noemen.

expertises

leuke linkjes:

website instagram

Omelette du fromage

flying banana