back to top
whatsapp logo

Video

lorem

ipsum

>

Sunny Cords

client

Sunny Cords is het Nederlands-Australische bedrijf dat met hun modieuze zonnebrillenkoorden ervoor zorgt dat niemand meer een zonnebril hoeft kwijt te raken. De Sunny Cords worden inmiddels wereldwijd verkocht en zijn niet meer weg te denken in de garderobe van iedere fashionista.

Sunny Cords

project

Sunny Cords was een van onze eerste klanten en inmiddels al jaren bij ons. We begonnen klein met online ads voor de mensen op Bondi Beach, Sydney. Samen met oprichtster Florine leerden we de doelgroep, door genoeg testen te draaien, stap voor stap beter kennen. Wat bleek: Sunny Cords liefhebbers zitten niet alleen in Sydney. Inmiddels adverteert en verkoopt Sunny Cords wereldwijd! Waar het allemaal begon op Facebook adverteren we nu ook op Pinterest en Google. En hadden we al verteld dat we een killer video hebben gemaakt?

expertises

leuke linkjes:

website instagram

Bottle up

client

Bottle Up is een prachtige duurzame waterfles gemaakt van suikerriet en daarnaast ook nog eens BPA-vrij.

project

We hebben in twee geweldige draaidagen voor Bottle Up een brand movie gemaakt waarvan je gaat watertanden. Wil je ook zo een fles? Ze liggen al in diverse supermarkten zoals Jumbo en Marqt! Drink the water. Keep the Bottle.

expertises

leuke linkjes:

website instagram

Abrazi

client

Wie bijzondere sieraden zoekt moet bij Abrazi zijn. De producten worden handgemaakt in Italië van materialen zoals Swarovski kristallen, parels, zilver en goud. Niet verkeerd toch?

Video Video Video
Abrazi

project

ODF is de vaste marketingpartner voor social media advertenties. Samen met Bieke maken we de advertenties voor de juiste doelgroep. Van remarketing tot video campagnes - we’ve done it! Na dit succesvolle marketingplan hebben we ook een compleet nieuwe webshop gebouwd.

expertises

leuke linkjes:

website instagram

Omelette du fromage

flying banana