back to top
whatsapp logo

we advertise

senator, we run ads.

Interesse in creatieve (social) advertenties? Bekijk een paar recente projecten om een idee van ons werk te krijgen.

we advertise

De website, de teksten, het beeldmateriaal en de advertenties: in de wereld van advertisement is alles met elkaar verbonden. En daar ligt nou precies de kracht van ODF.

Geen samenwerking zonder transparantie. We vertellen je altijd waar iedere euro naartoe gaat en waarom. We adverteren niet door hoge mediabudgetten te verbranden.

Een strategie met de juiste mix tussen doelgroep, kanalen en content: daar gaat het om. Zo geven we samen lading aan jouw merk. En niet onbelangrijk, zorgen we voor conversie.

we advertise on facebook / instagram

Inmiddels ken je Facebook als dat platform waar je tante zo actief op is. Misschien iets minder hip, maar wel lekker efficiënt. Zowel Facebook als Instagram mogen simpelweg niet ontbreken in je marketingstrategie. Dat heeft de “Zuck” mooi voor elkaar.

we advertise on pinterest

Oriënteren en mooie plaatjes verzamelen doe je op Pinterest. En wist je dat je zelf ook tussen die plaatjes kan komen? Adverteren op Pinterest is een ondergeschoven kindje, terwijl het zo waardevol kan zijn. We vertellen je graag waarom!

we advertise on linkedin

Er zijn mensen die LinkedIn écht voor werk gebruiken, en niet alleen om een afgeschermd Instagram profiel te checken. De meeste gebruikers zitten dus in een work-state-of-mind. Met LinkedIn kan je onder de aandacht komen bij mensen met een specifieke functie of binnen een bepaalde sector. Dat is ook best sexy!

we advertise on google

Kleding, cursus, bloemetje, stripclub (en misschien een scheidingsadvocaat). Zoek je iets? Dan open je Google. Stel je voor dat je altijd bovenaan komt bij de mensen die jou willen vinden. Ok, ok, ok. Komt voor de bakker!

Omelette du fromage

flying banana