back to top
whatsapp logo

we run ads on Facebook/Instagram

Facebook/Instagram

Wie is er niet groot mee geworden. We adverteren al op deze platforms sinds hun oprichting. Perfect om je community mee te vergroten, je producten te tonen (en te verkopen) of een mooie awareness campagne op los te laten.

Onze werkwijze

Samen met de opdrachtgever bepalen we de doelgroep, verdelen we de budgetten en maken we een planning en de creatives. We nemen je mee in het systeem en laten je zien wat de mogelijkheden zijn. Samen komen we tot een duurzame strategie.

ODF gaat vervolgens aan de slag met de gekozen strategie en het creatieve concept. Pas als jij je er goed bij voelt, voeren we het uit. Ook daarna staan we nog veel met elkaar in contact. Want uiteraard monitoren we constant de resultaten en blijven we optimaliseren.

Van een nieuwe doelgroep tot bezoekers van de website die (nog) niks hebben gekocht: we vinden en bereiken ze met creatieve content en laten niet meer los.

Recent werk facebook ads

Hieronder check je een aantal klanten die wij van een nieuwe brand identity hebben voorzien.

page.blob1.title page.blob1.title page.blob1.title page.blob1.title page.blob1.title
page.blob1.title page.blob1.title page.blob1.title page.blob1.title page.blob1.title
phone frame drawn

jellinek

Jellinek heeft een online zelfhulp ontwikkeld voor mensen die willen minderen of stoppen met drugs. Wij ondersteunen Jellinek bij de zichtbaarheid op social media. We zijn daarbij in staat om met toegankelijke advertenties de merkbekendheid en de online vindbaarheid flink te verbeteren.

page.blob2.title page.blob2.title page.blob2.title page.blob2.title page.blob2.title page.blob2.title
page.blob2.title page.blob2.title page.blob2.title page.blob2.title page.blob2.title page.blob2.title
facebook ad frame drawn

picl

Samen met Bureau Wout en illustrator Sandy van Helden hebben we voor dit nieuwe arthouse film- en documentaire platform prachtige Facebook en Instagram campagnes gedraaid met hoge resultaten. Van inschrijvingen voor de nieuwsbrief tot films die werden bekeken, de resultaten mogen er zijn. Dat kan ook niet anders met zulke prachtige advertenties.

check the rest

Omelette du fromage

flying banana