back to top
whatsapp logo

we run ads on Google

Google

Met de juiste strategie en research kunnen we samen de kosten per klik naar beneden krijgen. Door continu te monitoren zien we precies de kosten per conversie en kunnen we daardoor constant verbeteren. Zo wordt adverteren pas echt leuk. Lets go!

Onze werkwijze

Onderzoek mag bij adverteren op Google niet worden onderschat. We gaan samen op zoek naar de juiste keywords voor de doelgroep. Waar zoekt je doelgroep op en via welke zoektermen komen ze op jouw site terecht? En hoe kunnen we de teksten op je site verbeteren? Zo houden we de kosten per klik laag.

Daarbij optimaliseren we de landingspagina om de conversie te verhogen. En gaan we voor Google search, shopping, display of YouTube? Samen onderzoeken we waar jouw potentiƫle klanten zitten!

Uiteraard zullen we samen blijven monitoren en bijsturen waar nodig. Van groot belang in het optimalisatieproces en zo krijg jij ook meer feeling met dit uitgebreide platform.

Recent werk google ads

Hieronder check je een aantal klanten die wij van een nieuwe brand identity hebben voorzien.

page.blob1.title page.blob1.title page.blob1.title
page.blob1.title page.blob1.title page.blob1.title
google ad frame drawn

Shoecare Shop

Voor deze webshop gespecialiseerd in schoenverzorging zijn wij de vaste partner in social media en Google advertising. We maken advertenties die naadloos aansluiten op de doelgroep met prachtige resultaten. Iedere maand lopen we samen door de ads en maken we meer verbeteringen zodat we er zeker van zijn dat (bijna) alle mannen op deze planeet met shiny schoenen lopen.

page.blob2.title page.blob2.title page.blob2.title
page.blob2.title page.blob2.title page.blob2.title
google ad frame drawn

Del Ferro stotter instituut

Del Ferro is HET instituut voor het overwinnen van een stotter- of ademhalingsprobleem. Wij helpen deze prachtige organisatie al jarenlang met o.a. Google Advertenties (SEA) zodat degene die opzoek zijn naar op oplossen van hun stotterprobleem bij Ingrid en haar team uitkomen!

check the rest

Omelette du fromage

flying banana