back to top
whatsapp logo

we run ads on LinkedIn

LinkedIn

“Say hello to our b2b friend.” LinkedIn is perfect om specifieke mensen of sectoren te targetten. Aangezien gebruikers van het platform in een work state of mind zitten en je iedere laag van een bedrijf kunt bereiken, leent het zich uitermate goed voor b2b advertisement.

Onze werkwijze

LinkedIn heeft het voordeel dat we specifiek mensen met verschillende functietitels en vaardigheden binnen verschillende sectoren, bedrijfsgroottes en specifieke bedrijven kunnen bereiken. LinkedIn leent zich ook uitstekend voor leadgeneratie of om events op te promoten.

Doelgroepbepaling mag op dit platform niet onderschat worden. Een van de belangrijkste aspecten hierbij is de combinatie tussen doelgroep en onderwerp. De content die de doelgroep ziet moet namelijk waardevol en van hoge kwaliteit zijn. We helpen je graag bij het bepalen van deze onderdelen zodat we advertenties draaien die zin hebben.

Recent werk linkedin ads

Hieronder check je een aantal klanten die wij van een nieuwe brand identity hebben voorzien.

page.blob1.title page.blob1.title page.blob1.title page.blob1.title page.blob1.title
page.blob1.title page.blob1.title page.blob1.title page.blob1.title page.blob1.title
linkedin ad frame drawn

nachtlab

Als marketingpartner van Nachtlab zijn we verantwoordelijk voor de socials en advertising van de agency zelf. Het DNA van Nachtlab is meer dan aanstekelijk en enorm inspirerend. Carpe Noctem.

page.blob2.title page.blob2.title page.blob2.title
page.blob2.title page.blob2.title page.blob2.title
linkedin ad frame drawn

green events

We helpen dit prachtige groene bedrijf met social media advertising op LinkedIn alsmede op Facebook en Instagram. Naast b2b marketing ondersteunen we hun event ADE Green met de ticketsale! Een inspirerend initiatief met geweldige mensen aan het roer.

check the rest

Omelette du fromage

flying banana