back to top
whatsapp logo

we run ads on Pinterest

Pinterest

Ondergewaardeerd als je het ons vraagt. Vooral voor consumenten in de oriënterende fase heeft Pinterest veel potentie en wint het qua resultaten van Google Image Search. Met de juiste content kan Pinterest cruciaal zijn voor een goede strategie. We zijn sinds de eerste dag actief op dit medium en niets is ons onbekend.

Onze werkwijze

Adverteren op Pinterest is de nieuwste ontwikkeling als het gaat om social media marketing. Op het platform kunnen we potentiële klanten bereiken die zich oriënteren binnen jouw sector.

Voordat we online gaan doen we onderzoek naar de keywords waar jouw doelgroep op zoekt. Dat combineren we met aantrekkelijk beeld en pats!.. We hebben ze op je website.

Maandelijks (of vaker) gaan we samen door de resultaten om de advertenties te optimaliseren. Zodat je ook zelf in de strategie betrokken wordt, krijg je verbinding met dit platform en creëren we samen een duurzame relatie!

Omdat Pinterest binnen de oriënterende fase valt is het meestal ook goed te combineren met Google en/of Instagram.

Recent werk pinterest ads

Hieronder check je een aantal klanten die wij van een nieuwe brand identity hebben voorzien.

page.blob1.title page.blob1.title page.blob1.title page.blob1.title page.blob1.title
page.blob1.title page.blob1.title page.blob1.title page.blob1.title page.blob1.title
pinterest ad frame drawn

sunny cords

Sunny Cords is een van onze eerste klanten en inmiddels al jaren bij ons. We begonnen klein met online ads voor de mensen op Bondi Beach, Sydney. Inmiddels adverteert en verkoopt Sunny Cords wereldwijd! Waar het allemaal begon op Facebook, adverteren we nu ook op Pinterest.

Omelette du fromage

flying banana