We advertise

on search engines

Onze werkwijze

Samen bepalen we de doelgroepen, definiëren we de keywords, verdelen we de budgetten en maken we een planning. We nemen je mee in het systeem en laten je zien wat de mogelijkheden zijn. Samen komen we tot een duurzaam plan.

ODF gaat vervolgens aan de slag met de gekozen strategie en het creatieve concept. Pas als jij je er goed bij voelt, voeren we het uit. Ook daarna staan we nog veel met elkaar in contact. Want uiteraard monitoren we constant de resultaten en blijven we optimaliseren.

Van een nieuwe doelgroep tot bezoekers van de website die (nog) niks hebben gekocht: we vinden en bereiken ze met creatieve content en laten niet meer los.

Project voorbeeld Project voorbeeld Project voorbeeld

Bekijk de volledige case van club leaf Bekijk de volledige case van abrazi Bekijk de volledige case van foam

Read more about a sustainable lifestyle with club leaf

Read more about love is in the air with abrazi

Read more about the art of photography with foam

Bekijk project
Bekijk project

We create

strategies

Met de juiste strategie en research kunnen we samen de kosten per klik naar beneden krijgen. Door continu te monitoren zien we precies de kosten per conversie en kunnen we daardoor constant verbeteren. Zo wordt adverteren pas echt leuk. Lets go!

Naar contact
321 /3

We create

search campaigns

Onderzoek mag bij adverteren op Google niet worden onderschat. We starten bij een search campaign een samenwerking waar we op zoek gaan naar de juiste keywords voor de doelgroep. Waar zoekt je doelgroep op en via welke zoektermen komen ze op jouw site terecht? Zijn de kosten per klik gezond? Levert het op wat het zou moeten?

Naar contact
4321 /4

We create

youtube, display en shopping

Daarbij optimaliseren we de landingspagina om de conversie te verhogen. En gaan we voor Google search, shopping, display of YouTube? Samen onderzoeken we waar jouw potentiële klanten zitten!

Uiteraard zullen we samen blijven monitoren en bijsturen waar nodig. Van groot belang in het optimalisatieproces en zo krijg jij ook meer feeling met dit uitgebreide platform.

321 /3

Get in contact

We bijten niet ;)
ofja, zachtjes

Heb je een vraag voor ons? Of ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Swipe dan even om in persoonlijk contact te komen.

Maak je het liever niet te persoonlijk? Dan kun je ons algemene nummer +31 6 13 75 15 43  of emailadres hoi@omelettedufromage.nl gebruiken om in contact te komen.

bekijk het team

We use Cookies

We use cookies on our website to provide you with the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits.

Privacy policy