We create

brand identities

Onze werkwijze

Zeg, wie ben jij eigenlijk? Altijd een lastige vraag voor een klant om te beantwoorden. Maar daar komen we samen uit. En dan geven we je huisstijl nog een likje verf en misschien tweaken we je tone of voice wat. Helemaal jij.

Jouw merkidentiteit vormt het hart van jouw onderneming. En een hart moet kloppen; ODF laat dat hart kloppen. Samen brengen we jouw merk tot leven en zorgen we ervoor dat de klant (opnieuw) verliefd wordt.

We create

your identity

Net zoals iedere love story beginnen we met het creëren van een sterke basis: een solide merknaam en een pakkende slogan die de aandacht trekt. Vervolgens kiezen we de juiste kleuren, lettertypen en grafische elementen om een visueel aantrekkelijke identiteit te creëren. 

Maar we gaan verder dan alleen alleen de looks! We zorgen dat het merk een eigen stem heeft, een unieke persoonlijkheid die mensen zich kunnen herinneren en waarmee ze zich kunnen identificeren. We denken na over de manier waarop jouw merk communiceert, van sociale media tot advertenties. Sounds good, toch? 

1 /1

Get in contact

We bijten niet ;)
ofja, zachtjes

Heb je een vraag voor ons? Of ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Swipe dan even om in persoonlijk contact te komen.

Maak je het liever niet te persoonlijk? Dan kun je ons algemene nummer +31 6 13 75 15 43  of emailadres hoi@omelettedufromage.nl gebruiken om in contact te komen.

bekijk het team

We use Cookies

We use cookies on our website to provide you with the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits.

Privacy policy