We create

graphic, video and photo content

Onze werkwijze

Van Instagram stories tot documentaires en brand video’s. We werken met een vast creatief team en maken content van concept tot aan productie. We zien de creatie van content nooit los van advertisement en verliezen daardoor geen moment het doel uit ogen. Het is dé manier waarop je je als bedrijf kunt onderscheiden van de concurrentie en een sterke connectie kunt maken met jouw doelgroep. In een wereld waar zoveel merken om aandacht concurreren, is het creëren van hoogwaardige, boeiende en relevante content de sleutel tot het hart van jouw doelgroep.

Samen bepalen we het doel van de fotografie of film. Waar zetten we de content in en welk verhaal willen we vertellen? Omdat we altijd creëren vanuit een advertising perspectief, weten we precies wat een video nodig heeft om het beoogde doel te bereiken.

Het creatieve team werkt de content uit tot een rammer van een script. Bij akkoord op het script gaan de talenten van het productieteam - van regie tot camera, licht en geluid - zo snel mogelijk aan de slag. En dan hup, de edit room in. Nog steeds niet overtuigd? Check it out!

Project voorbeeld

Bekijk de volledige case van ww entertainment

Bekijk hier hoe wij voor _ww entertainment_ door middel van verschillende promo’s films bij het grote publiek bekend maken.

Bekijk project
Bekijk project

We create

Grafische content

Grafische content die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en die daarnaast óók nog eens aansluit bij de doelen van onze klanten. Of je nu op zoek bent naar een grafische video, grafische afbeelding, banner of een complete huisstijl, ons team van grafische ontwerpers staat voor je klaar!

Naar contact
321 /3

We create

Video content

Video content die mensen in beweging brengt, mensen raakt en die blijft hangen, daar houden wij van! Of het nu gaat om het maken van een bios-promo, of pakkende social media content, no problem! We zorgen ervoor dat we jouw verhaal op een boeiende manier vertellen en dat we jouw doelgroep op de juiste manier aanspreken.

321 /3

We create

Photo content

Fotocontent is geweldig om een verhaal te vertellen en een visueel beeld te creëren van wie je bent als online bedrijf of merk. Sfeervolle foto’s van je producten of brand, wij weten hoe we jouw visie kunnen omzetten in prachtige foto’s.

321 /3

Get in contact

We bijten niet ;)
ofja, zachtjes

Heb je een vraag voor ons? Of ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Swipe dan even om in persoonlijk contact te komen.

Maak je het liever niet te persoonlijk? Dan kun je ons algemene nummer +31 6 13 75 15 43  of emailadres hoi@omelettedufromage.nl gebruiken om in contact te komen.

bekijk het team

We use Cookies

We use cookies on our website to provide you with the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits.

Privacy policy