We create

shopify webshops

Onze werkwijze

Wij kunnen je helpen bij het opzetten van jouw webshop vanaf de start. Onzeker welke theme je moet kiezen? Moet je ergens de code in duiken? Geen probleem! Wat je ook nodig hebt voor jouw webshop, wij kunnen het voor je doen. We zijn jouw one-stop-shop voor alles wat te maken heeft met Shopify.

Als Shopify partner zijn we trots op het feit dat we alles weten over dit krachtige e-commerce platform. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste functies en updates van Shopify, dus we kunnen je helpen om het meeste uit dit krachtige e-commerce platform te halen. Samen zorgen we ervoor dat jouw webshop een hit wordt.

Stap 1: Shopify webshop bouwen.
Stap 2: World domination.

We create

Shopify webshops

Wil je een professionele Shopify webshop starten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag! Wij zijn experts in het opzetten van Shopify webshops en kennen alle ins en outs van de verschillende themes die beschikbaar zijn. We adviseren je graag over de beste theme voor jouw webshop, rekening houdend met jouw specifieke doelgroep en wensen. Zo krijg je een webshop die er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook optimaal functioneert en jouw klanten aanspreekt.

stel een vraag
21 /2

We write

Custom code

Ben je al een tijdje bezig met jouw Shopify webshop, maar ben je niet helemaal tevreden met het uiterlijk en de functionaliteit van het theme dat je hebt gekozen? Geen zorgen, we kunnen je helpen om jouw Shopify theme te customizen! Onze developers duiken graag in de code om je theme aan te passen naar jouw specifieke wensen en eisen. Zo krijg je een webshop die helemaal aansluit bij jouw visie, zonder dat je zelf diepgaande kennis van coderen nodig hebt.

21 /2

Get in contact

We bijten niet ;)
ofja, zachtjes

Heb je een vraag voor ons? Of ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Swipe dan even om in persoonlijk contact te komen.

Maak je het liever niet te persoonlijk? Dan kun je ons algemene nummer +31 6 13 75 15 43  of emailadres hoi@omelettedufromage.nl gebruiken om in contact te komen.

bekijk het team

We use Cookies

We use cookies on our website to provide you with the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits.

Privacy policy