back to top
whatsapp logo

about

nee we maken geen kaas omeletten

Maar je brengt ons wel op ideeën. Tijd voor lunch?

omelette du fromage

Omelette Du Fromage (ODF) is een creative advertisement agency. Creatievelingen met een passie voor het creëren en adverteren van content. Aangenaam! Max van Hoof begon deze tent als een one-man-show-advertising bureau, maar inmiddels werken we met een groep vaste freelancers. Allemaal talentvolle en jonge geesten die barsten van de creatieve ideeën. We luisteren graag naar je verhaal. Samen een eitje bakken?

the team:

shuffle team

shuffle team

shuffle team

Bieke | PR & Communicatie

Reputaties bouwen is zeg maar echt haar ding. Bij voorkeur door middel van branded content, free publicity, copy of collabs, en dan het liefst zoveel mogelijk vliegen in één klap. En ze is een kei in spelling en garmaatica.

Jon | Designer

Als een ware kunstenaar produceert hij samen met zijn team prachtige ontwerpen. Websites, huisstijlen, digitaal en print: you name it. Werk zien? You are looking at it.

Joost | webdeveloper

Programmeert sneller dan zijn schaduw. Geen uitdaging is te groot en geloof ons: Joost wordt graag uitgedaagd. Durf jij het aan?

Max | Online Marketeer, Strategie, Regisseur & Eigenaar

Adverteren op Google, Facebook, LinkedIn of toch liever Pinterest? Max kent ieder platform als zijn broekzak. Maar ook voor een online marketing (en SEO) strategie ben je bij hem aan het juiste adres. En als dat nog niet genoeg is, schuilt er ook de regisseur van de brand movies van ODF in hem.

*kom bij ons werken*

Jij?

Zie jij jezelf hier tussen staan? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Neem contact met ons op.

Pablo | Office Dog

Niet echt goed in het bewaken van ons kantoor, of onze lunch.

Pim | copywriter & strategie

Filmscripts, websiteteksten, SEO blogjes of een creatieve communicatiestrategie: hij schudt het zo uit z'n mouw. En het is nog een leuke vent ook.

Vincent | fotograaf

Natuurfotograaf van origine. Wil tijdens een shoot nog wel eens een reiger op de set fotograferen. Van portretten tot productfotografie: hij maakt de meest prachtige foto’s die je het liefst in je eigen woonkamer ophangt.

Vinny | fotograaf

Geboren met een camera tussen z’n benen. Technisch sterk. Kan beelden bewerken als een beest. Maar dan eentje met het grootste gevoel voor esthetiek.

Zep | videograaf, editor & art director

Promo producer by day, cameraman by night. Onze steun en toeverlaat bij iedere video productie. Hij wordt ook wel de volgende Guy Richie genoemd. Door ons dan. Onze klanten noemen hem een geweldige cameraman en editor. Ook niet verkeerd.

you like what you see?

over ons

Omelette Du Fromage (ODF) is een creative advertisement agency. Creatievelingen met een passie voor het creëren en adverteren van content. Aangenaam!

We werken met data - maar voor mensen. Per opdracht klikken we een team van specialisten samen. Zo werken we efficiënt en doelgericht.

wat we doen

We hadden hier een paar lastige marketingtermen kunnen roepen. Dat klinkt lekker interessant en daarmee kunnen we gelijk de factuur opkrikken. Maar zo zijn we niet.

ODF helpt grote én kleine ondernemers op een eigenwijze, creatieve en efficiënte manier. Dat doen we samen. We zijn betrokken en halen ons geluk uit jouw succes. Echt waar.

contact

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Kom je het ons vertellen? Kom langs; Tweede Atjehstraat 24H, Amsterdam. Wachtwoord: “Star Wars”. Of neem contact op met Max: max@omelettedufromage.nl / +31 613751543

office

We hebben een fantastisch kantoor in Amsterdam-Oost. We houden meetings met lekker weer graag in onze tuin (op het zuiden!), maar binnen is het ook gezellig. Koffie, fris, bier of wijn: dat laten we aan jou over.

Omelette du fromage

flying banana