We create

custom websites

Onze werkwijze

Websites met de juiste boodschap die passie, creativiteit en ambachtelijkheid ademen. We creëren websites die niet alleen goed aansluiten bij de doelgroep, maar die er ook nog eens voor zorgen dat harten sneller gaan kloppen. En eerder stoppen we niet.

Naast de hartjes moet een website gewoon kloppen. Daar komt het allemaal samen. Verhaal, film, foto’s en de uiteindelijke conversies. Gelukkig hebben wij webdevelopers Guus, Joost en Ap, die zijn belachelijk goed (en snel) in het bouwen van websites.

Project voorbeeld Project voorbeeld Project voorbeeld

Bekijk de volledige case van het amsterdamse winterparadijs Bekijk de volledige case van nachtlab Bekijk de volledige case van abrazi

Bekijk hier hoe wij het Amsterdamse Winterparadijs online tot leven lieten komen.

Read more about how Nachtlab reached a new experience marketing

Read more about Abrazi

Bekijk project
Bekijk project

We create

designs

De fundering leggen voor jouw website doen we aan de hand van een leeg blaadje. We beginnen bij het analyseren en uitdokteren van jouw brand. De ideëenmachine gaat aan en de bananen vliegen over je scherm. Met een aantal concepten en richtingen weten we eigenlijk iedereen wel te overtuigen van nét dat extra stukje creativiteit die je van te voren niet had bedacht. Handje klap? On to the next stage.

321 /3

We code

Webdevelopment

This is where the magic begins. From scratch gaan we jouw design omtoveren tot een custom website. We slaan de welbekende platformen zoals Wordpress over en is dit de eerste slag naar snelheid. Je website prestaties gaan torenhoog (vindt Google leuk). De website is onderhoudsvrij en komt met een onwijs veilig zelfgemaakt CMS. Het belangrijkste vinden wij dat je een creatieve vrijheid behoudt.

Naar contact
321 /3

We create

Sitemaps

Onze eerste stap voor het maken van een kick-ass website is het bepalen van de pagina’s en onderwerpen. Hier krijgen we een idee hoe groot de site moet worden. Ook denken we hier aan de customer journey hoe jouw doelgroep door de website navigeert. Aan de hand van de sitemap kan de klant aan de slag met het verzamelen van content om de website in een later stadium te gaan vullen. Een sitemap is dus echt cruciaal voordat we gaan schetsen en ontwerpen.

stel een vraag
21 /2

Get in contact

We bijten niet ;)
ofja, zachtjes

Heb je een vraag voor ons? Of ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Swipe dan even om in persoonlijk contact te komen.

Maak je het liever niet te persoonlijk? Dan kun je ons algemene nummer +31 6 13 75 15 43  of emailadres hoi@omelettedufromage.nl gebruiken om in contact te komen.

bekijk het team

We use Cookies

We use cookies on our website to provide you with the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits.

Privacy policy